Sminket för bleka

I Rodeo som finns ute nu står det kort om en ny sminklinje för väldigt bleka kvinnor, Dainty Doll. Nu upptäcker jag att den har släppts och finns att köpa online,via shoppingsajten asos.com. Det är den rödhåriga från Girls Aloud, Nicola Roberts, som utvecklat sminkserien tillsammans med brittiska sminkmärket Jelly Pong Pong (som är typ som Benefit, kanske inte lika bra, men mycket billigare och med lika piffiga små retroförpackningar etc.)

Vad jag förstår ingår projektet som en del i brittiska TV-showen “Passions of Girls Aloud” där varje gruppmedlem fick välja en grej i världen de verkligen ville ha/göra. Nicola Roberts ville ha en egen sminklinje. (De andra ville typ dansa i Compton, spela hästpolo i Argentina, delta i en West End-musikal och den sista tjejen ville bara ägna sig åt välgörenhet så hon fick inte delta i programmet för TV-bolaget.Ehh. ). 

 

Förövrigt, har jag en kompis med rätt mörk hy. Hon menar att  det inte är lika svårt längre att hitta färger som passar henne. Jag hoppas hon har rätt. Hon köper sin foundation på MAC och Make Up Store.

 

doll

Extra plus: Här på Nicola ser man tydligt exempel på vad jag menar med  att trenden med den långa luggen är död, trött, eller tja, kanske inte för alla bara.

 

Agnes Grefberg Braunerhielm

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930