skrynkligt guld guld guld

00850m00910m00930m00880m

Nu när det dykt upp närbilder på Pradas skrynkliga guldtyger ser man att de liknar inget annat än flytande guld. Som bara hällts på tyget.

Prada beskriver själv (så glöm allt jag rantade om tidigare) kollektionen som “t’s primitive, going back to what counts”, stenåldern liksom. Och hon sa att det kvinnor först och främst begär på ett primitivt stadium är “guld och ormskinn”. hu? Jag skulle snarare säga siden och päls, paljetter och flor eller så. Men kanske är det där vi har förklaringen till italienska prålerier, alla italienska donnor vurmar innerst inne för exotiskt läder och shiny shiny. Eller så är det bara ett väldigt bra säljknep; att gå ut och säga att allt kvinnor vill ha, när det verkligen räknas, är ormskinn och guld – och sedan leverera det (i sin mest eftertraktande form).

 

Förresten var jag med i grymmaste P3 populär igen idag och pratade hår. Det var då flera manliga lyssnare som hörde av sig och undrade varför inga kvinnor gillar snaggat på killar. Vaddå? Är det sant? Vilken kvinna ogillar snaggat på killar? (Kanske lite trist ok, men det är alltid bättre än wahtevers katatrof som kan uppstå annars.)

 

Agnes Grefberg Braunerhielm

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
September 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930