Dag trettiofyra | Paris | Folies Bergère | …och andra tips

När jag läste att det fanns ett nyrenoverat budgethotell(!) ett stenkast från den mytiska revyteatern Folies Bergère i Montmartre i Paris…var jag tvungen att bo där. Jag känner ju ett behov av att se “det riktiga Paris”, i egenskap av turist. Det var också jag och mina fellow turister som hängde runt i området. Men det var fint ändå. Paris är Paris.

Hotellet hette Gat Folies och nu när jag har checkat ut och inget gick snett kan jag rekommendera det. Trots att: det inuti var tomt, “fräscht” och nyrenoverat. Där fanns alltså noll charm, det hade kunnat vara i vilken stad som helst i Europa. Färgskalan gick i limegrönt och svart… (Detta är dock ändå bättre än hur hotellet som låg här innan var – tydligen fick gästerna sänglöss) Men personalen kompenserade för den tomma inredningen – de var både charmiga och franska.

Ett annat Paris-tips får bli bistron Chez Janou:

Fick vänta evigheter på ett bord, men det var det värt (och det fanns oändligt med oliver att tillgå).

Agnes Grefberg Braunerhielm
  1. Robin writes

    Gud va lustigt. Jag åt på Chez Janou i somras och jag har bokat ett rum på Gat Folies i januari :D

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
October 2010
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031