Mode

breaking news 1: Spice Girls ÅTERFÖRENAS för OS i London

OK så det går ju inte att låta bli att uppmärksamma detta:

“When you´re feeling sad and low”… Jag vet inte om det bara var en slump att det var igår, på årsdagen av Amy Winehouse bortgång, SPICE GIRLS bekräftade att de ska ÅTERFÖRENAS under OS i London i sommar. (!!!)

De kommer uppträda under OS avslutningsceremoni (tillsammans med Take That, Paul McCartney, George Michael och Elton John) och enligt källor till The Telegraph sjunga ‘Wannabe’ och en låt till.

I en radiointervju säger Victoria aka Posh Spice att hon gärna startar upp någonting med Spice Girls igen efter det, skriver brittiska Vogue. Kanske skulle en återförening nu komma mer lägligt än den [mitt under finanskraschen] 2007?

Det var på något vis glädjande att höra det just igår…Utan Spice Girls, ingen Amy Winehouse. Vågar jag ändå påstå. Dels för det uppenbara: Spice Girls ökända manager, Simon Fuller (som även lanserade Idol-konceptet), upptäckte och lanserade ju även Amy. Men Amy var 80-talist. Nästan jämngammal med mig faktiskt. Och väldigt få av våra uppväxter har inte präglats av Spice Girls. Lily Allen, (född 85), har till och med berättat om planer på en Spice Girls tribute under 2009 års Brit awards, där: “I’d be Posh, Adele would be Ginger, Duffy would be Baby, Leona would be Scary and Amy would be Sporty… She was always the one with the best voice. “

Jag försöker klämma in lite bilder nu…för var det något Spice Girls kunde så var det att KLÄ sig.

(OMG.)

Alla bilder ur All over press/arkiv.

Den senaste gruppbilden togs i slutet av juni i år, när nyheten kom om ‘I’ll Tell You What I Want What I Really Really Want…’ – Spice Girls-musikalen om deras liv som kommer att författas av den ypperligt fantastiska Jennifer Saunders (!).

Agnes Grefberg Braunerhielm

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
July 2012
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031