Mode

Vad Galliano gjorde

En av många frågor som ställdes kring Raf Simons debut för Dior, var vad Galliano hade för sig. Han var definitivt inte inbjuden front row, som så många andra designers (Riccardo Tisci, Azzedine Alaia, Donatella Versace, Marc Jacobs med flera) vilket å andra sidan skulle varit vansinne om han vore. Men såg han livestreamen? Vad tyckte han om Rafs nya riktning för Dior? Hur mår han???

Nu har vi fått ett par detaljer, via The Cut och en instagrammande fashion lover: Galliano åt middag med Anna Wintour på Hotel Ritz samma kväll som Rafs Dior-debut. Precis efteråt, verkar det som. Och såg glad ut. (och drabbad av lite väl mycket face injections, kanske) Mer än så vet vi inte, men det kanske räcker än så länge. Det ryktas om att han ska bli chefdesigner på Elsa Schiaparelli. I sådana fall skulle kanske den här sagan få rätt makalöst slut…

 

Agnes Grefberg Braunerhielm
  1. Natalie writes

    Skönt om han mår bättre nu. Det var så himla dumt det han gjorde men det känns ändå bra att han har en chans att komma tillbaka.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
July 2012
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031