Mode

comeback/overtake

Jag var helt uppvevad igår. Jag tycker faktiskt synd om de som var tvugna att kolla på Spice Girls-ceremonin med mig. Eller OJ jag menar ju OS-ceremonin. Avslutningsfesten.

Men SOM OM vi forna (och för evigt) Spice Girls-fans inte satt där endast i väntan på SPICE GIRLS REUNION 2012. Totalt förväntansfulla, och sjukt nervösa inför att det skulle bli platt. Eller falskt. Så, hur glad blev man inte när det var helt amazing??

Jo, jag har kollat i efterhand HÄR och fick en liten hjärtklappning igen. Så det var inte bara nerver som fick mig att göra en segergest i soffan igår (hemma hos mina smartaste vänner, som inte var lika imponerade, trots att jag till och med skrek på dem att de skulle vara det?).

HÄR kan man alltså se ett klipp från showen när de typ, står på taxitak i högklackat och åker skitfort på en arenascen byggd som Union Jack och Mel C tar i så hårt att man ser hennes blodådror bulta i halsen. Men för säkerhets skull följer även ett bildregn. För känslans skull.

Och jag älskade även deras klädval. Inte mode-ängsligt, utan faktiskt kläder som hör ihop med deras karaktärer. Innan showen gick det ett rykte att alla skulle outfittas av Giles, och det var skönt att det inte var så. Istället har de gjort precis som de gjorde förut – valt snygga, och smått fula, grejer som blir kongeniala med deras personas.

Ginger med Union Jack…

Ingen kommentar förutom att Posh nog aldrig behöver gå ur karaktär…

Mel C i en perfekt byxdress…

…och Baby i perfekt rosa.

Scary var alltid min favorit. På The Cut spår de nu framtida leotard-off:s mellan Scary och jLo (och Beyoncé?) och Scary kommer alltid vinna för att well, hon är med i Spice Girls.

Nu får vi se hur det går med den här ÅTERSEGER-turnén.

Men EN SAK TILL.

Hur häftig var inte Annie Lennox?? En lågoddsare visst…Men när hon kom in som en mörkrets drottning på ett förfallet sjörövarskepp och tog i så hårt att det såg ut som hon skulle trilla ner…. Det var enda gången under kvällen jag satt förundrad och tyst tror jag.

 

Agnes Grefberg Braunerhielm
  1. sanna writes

    Hihi agnes <3

    Reply

  2. Erika writes

    Satt och fullkomligt skrek av lycka när jag tittade på spektaklet med ett par vänner på en pub. Tyvärr var ljudet inte på men man såg ju hur fab det var.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
August 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031