SÅ FETT, WAY OUT WEST

20120809-080248.jpg
!!!!

Ibland, eller nej ofta, känner jag mig totalt alienerad. Till omgivningen, av allt kött. Vart jag än tittar: kött. Överallt äts eller säljs kött, kött dominerar menyn, det rullar förbi som om det vore ingenting. Kött av en mängd olika djur ligger uppskivat, kliniskt paketerat i enorma kyldiskar. Jag måste gå förbi dem för att komma till konservhyllan. Hör jag ens hemma här? Jag brukar inte tro att det finns en väg ut ur det här samhället.
Men så: WAY OUT WEST GOES VEGGIE!
Äntligen ett stort sammanhang där KÖTT inte tillåts vara NORM. Köttätare kan få känna på den omvända världen för ett tag. Med undantaget att köttätaren faktiskt kan äta veggies såklart.
Hur många tar kanske till vara på det här tillfället och blir veg fullt ut? Och framför allt: hur många andra organisationer tar efter Way Out West?? Jag vågar tro att vi kommer få se detta initiativ igen.

Agnes Grefberg Braunerhielm
 1. agnes writes

  Jag vet precis den känslan. Av att alltid vara den jobbiga när man ska välja restaurang, alltid den som behöver SPECIAAAL. Så trots att jag inte ska på wow så gjorde det här mig superglad och jag hoppas precis som arrangörerna skriver att det får folk att förstå att vego inte bara är sallad.
  Men även innan detta släpptes så har jag märkt av att det börjar bli lite trendigt att vara vego igen och jag hoppas att det håller i sig.

  Meat is murder!

  Reply

 2. Josefin writes

  Festivalen Öland Roots har varit helt vegetarisk i ett par år. ^^

  Reply

 3. Ulla-Marie writes

  Så tufft, så rätt, så modääääärnt (kan vi väl hoppas när LCHF-religionen nu nått klimax i Edsbyn och då jag tänker att vi i Edsbyn kanske är lite efter, dvs med hopp om att den dieten är ute i staaan)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
August 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031