Mode

GRATTIS

GRATTIS till Ann-Sofie Back, som perfekt nog vann Årets Designer på ELLEgalan igår för BACK. Vi fick se henne motta priset av prinsen Carl Philip. Bara den överlämningen är värd att tacka för att ha fått uppleva. He he.

GRATTIS också till Diana Orving som Årets Blickfång! Glömmer aldrig hennes visning på Operan eller de 44 looks hon gav oss under den otroliga visningen på modeveckan som följde. Hon är fruktansvärt talangfull.

Och Rodeo-favoriterna Saif Bakir och Emma HedlundCommon Affairs som blev Årets Nykomlingar (deras story om hur de varit chefdesigner på Kanye West finns i senaste Rodeo), och modist Malinda Damgaard som Årets Accessoardesigner: Grattis. De är grymt bra. Tack Elle för det, och för festen.

Agnes Grefberg Braunerhielm
  1. Max writes

    Var får man tag på Common Affairs i STHLM?

    Reply

  2. Ulla-Marie writes

    Bra val av vinnare – absolut (… och lite otippade). Frångick min tradition av att nominera Ebbot som bäst klädde man (såklart att jag nominerar – alltid!) och nominerade Carl-Johan Wallgren, men nästa år kanske jag prickar rätt? Kul med Back!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Agnes B

Agnes Grefberg Braunerhielm bloggar på rodeo.net om mode och är tillsammans med Elin Unnes chefredaktör för magasinet Rodeo.

Kontakta Agnes på: agnes@rodeo.net.

Editor-in-chief at Rodeo magazine. Contact: agnes@rodeo.net

Kalenderarkiv
January 2013
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031