Om Er

HEJ. Har haft bloggen ett tag nu och börjar bli galet nyfiken på vilka NI är som läser. Enligt Google Analytics har jag haft ett besök under februari månad. Det är registrerat från Brazilien. Tack du fina där borta!

Vågar dock tro att riktigt så illa är det inte… SÅ – Vilka är ni? Vad gör ni? Vad gillar ni? Vad tänker ni på? Varför läser ni min blogg?

Säg hej, skriv en rad eller två och berätta om dig själv. Det vore fint. XX

Amy Rudbäck
 1. frida writes

  hej! jag är en läkarstudent som kikar in på din blogg då och då. mycket för inspiration och fina fotografier. min utbildning är inte den mest kreativa så jag tycker det är kul att se något annat, då jag också har en modeintresserad ådra i mig. jag läser din blogg ofta för att du ofta uppdaterar den, vilket alltid gör att det finns ngt nytt att kika på. sen har du även en inspirerande stil och visar fina foton! ha det bra!

 2. Malin writes

  Hej Amy jag Heter Malin och du känner mig! Jag är möjligtvis din allra trognaste läsare! :)

 3. Amy Rudbäck writes to frida

  Hej Frida! Jag förstår dig. Pluggade natur/natur på gymnasiet och kände alltid behov av en stor dos inspiration/kreativitet på den lediga tiden. Ja, jag försöker uppdatera ofta, det är ju så kul, och så vill jag dela med mig av allt fint jag hittar, tycker osv. Tack tack, detsamma!

 4. Amy Rudbäck writes to Malin

  Hej Malin! Jag gillar det.

 5. axi writes

  hej där.
  jag är 20 år och pluggar film i danmark.
  Gillar din blogg skarpt, speciellt dina egna foton och din stil.
  din vänlighet speglar sig i bloggen (det är liksom en fin stämning över den)
  kram.

 6. Elisabeth writes

  Grym blogg! och grymt hår!

 7. Isabel writes

  Bonjour mademoiselle! 19 år, bot i Aix, påväg tillbaka. Kul att läsa någon annans skildring av staden :) Fina foton

 8. Amy Rudbäck writes to axi

  Axi: vad glad jag blev när jag läste “din vänlighet speglar sig i bloggen”. Åh vad kul med film och i Danmark också! Trivs du? Elisabeth: Tack! Isabel: Välkommen tillbaka!

 9. Mariel writes

  Hej! Jag heter Mariel. Läser din blogg för att den är så bra och fin och inspirerande! Jag vill bo i Frankrike och då passar den mig perfekt! Du verkar också vara en så fin människa! Annars tänker jag på att jag vill sluta skolan och se världen, träffa mig själv på riktigt och bara leva!

  ha det fint!

 10. Lisa writes

  Hej! 30-årig söderbo som gillar mode och musik.
  Frilansar som formgivare och kikar in här för att inspireras.
  Kommer bära med mig en bild på din frisyr nästa gång det är dags att klippa! :)
  Har haft kort länge, men är trött på långt på huvudet och rakat i sidorna.
  Du är den av de modebloggare som jag läser som har mest lik stil som min egen.

  Förutom det är det härliga bilder som man blir glad i kroppen av.

 11. Amy Rudbäck writes to Mariel

  Mariel: Tack, tack, tack för dina fina ord! Tycker det låter som bra tankar, bara att köra!
  Lisa: Du låter skön! Och oj, bild på min frisyr vid klippning, det är nog första gången. Ja, min stil är inte helt lik de andra modebloggarna, så tur att du gillar den ;)

 12. Maria (din föredetta granne) writes

  Jag heter Maria, och saknar dig här hemma i gbg!!!!!

 13. s writes

  21-årig kursansvarig med alldeles för mycket att göra som vill ha inspiration och behöver perspektiv på utseende över lag. Din blogg känns sund och fin!

 14. Klara Vogel writes

  Hej Amy!

  Jag läser din blogg ibland! Vill se hur du har det :) Hoppas bra!

  Kram!

  Klara

 15. Matilda writes

  Hej, jag pluggar juridik och har läst din blogg slaviskt sedan du började. Jag gillar din stil och du inspirerar mig. Sen är du bra på att uppdatera också. Dina bilder är också väldigt fina.

 16. ossyy writes

  Hej amy jag är din vän och tycker du är underbar och grym!! Är inne varje dag! Puss emma

 17. Julia writes

  Hello! Jag bor i Amsterdam med min kille och tre till killar i en 4:a, det är härligt! Jag gillar din blogg för du gör det jag vill göra – bor i en fransk stad och lär dig franska, träffar nya människor och tar många fina bilder på många fina platser. Så, tills jag gör det själv låter jag mig njuta av det du delar med dig. Tack för en fin och mysig blogg!

 18. Amy Rudbäck writes to Julia

  Vad kul att höra vilka ni är och vad ni pysslar med! Blir alldeles rörd av era fina kommentarer!

 19. Lovis writes

  Hej!
  Är journalist som just börjat intressera mig för kläder och utseende igen. Jag tycker om din inställning till livet som du låter lysa igenom i bilder och texter. Tjohej!

 20. Matilda writes

  Hej Amy!
  Jag har inte läst din blogg så länge, men jag kan säga att jag är fast.
  Bor just nu i Australien & pluggar reklam men jag längtar så efter Europa och
  jag tycker att du visar allt det som är fint med Frankrike och livet på ett så
  bra sätt. Gillar dina bilder & du verkar vara en så genomtrevlig människa.
  Fortsätt så!

 21. Eira writes

  Jag är sexton och bor i ett vitt hus utanför en by utanför Lund. Mitt rum är i ständig oreda och likaså mitt huvud. I Lund går jag i gymnasiet, estet-bild, ettan. Jag tycker om hattar. Och katter. Jag har ett stort ögonformat blåmärke på min sida efter att jag igår trillade av min häst in i ett hinder när jag tränade igår. Jag är alldeles för långsam på att svara på sms. Jag är rädd för perfektion, men kräver det ändå mer eller mindre av mig själv. Min syster är en av dom finaste människorna jag vet.

 22. Amy Rudbäck writes to Lovis

  Lovisa: Tänker faktiskt inte så mycket på hur/vad jag lägger upp, så det är kul att höra att “Amy” lyser igenom trots mina bilder med få meningar. Matilda: Jag vill också bo i Australien och plugga! Var i Australien är du? Berätta, bra? Eira: Vilken finfin beskrivning av dig själv. Blir lite småkär ;)

 23. Matilda writes

  I perth bor jag. Skolan började nu i veckan efter ett fyra månaders sommarlov så just nu är det bra, så bra så bra. Går bara i skolan två dagar i veckan & jobbar på dom andra.
  Gillar perth, men skulle nog inte ha något alls emot att bo i sydney eller melbourne då vi är lite doldisar och efter här borta på västkusten.
  Dock något jag glömmer rätt snabbt när jag inser att jag bor i australiens soligaste stad & har tjugo minuter till en klarblå ocean med medföljande sandig strand & över 30 grader varmt- i mars.

 24. Amy Rudbäck writes to Matilda

  Okej, har faktiskt en bror som bor i Perth och han har sagt lite samma sak. Men DOCK att man blir avis på läget och solen. Njut!

 25. Maria writes

  Du är fin, tar fina bilder och bär fina kläder osv!

 26. Amy Rudbäck writes to Maria

  Du är snäll!

 27. Taru writes

  hej. diggar din blogg. den känns äkta riktig och ger utrymme för tankar, vackra bilder. bra inspiration. hittade dig idag när jag med ljus och lykta sökte över internet för inspiration på australienska bloggar. otippat att den bästa australienska bloggen för idag var en svensk blogg dådå.

  här i martinique är jag egentligen ute efter våg/surf/strand/paradise inspiration till ett par bilder men din blogg var ett fräscht nytillskott till min bloggsamling. tack för det.

 28. Amy Rudbäck writes to Taru

  Hej Taru! Jaa, jag har ju en förkärlek till Australien så kanske inte helt otippat att det blev min blogg du hittade ;) Kollade in din blogg och blev direkt fångad, vilket äventyr ni gör!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion