Sjuttonde augusti tvåtusenelva

IDAG: Frukostdate med Ronja på ganska nyöppnade Proviant (som serverar bästa frukosten i stan just nu för 65 spänn, tips tips!). Gick sedan lite på Kulturkalaset och hittade ett schema med dagens aktiviteter. Fem minuter senare skulle det vara en visning på Röhsska om 1900-talets modedesigners, så vi drog dit!  Guiden var en textilstudent från Borås som var riktigt duktig och kunde typ allt. Blir imponerad av sådana personer!

Därefter drog vi till Stadsbiblioteket och deltog i en klädbytargrej. Fick med mig bland annat en batikklänning hem yes. Och efter promenad med Ronjas Ask (en schäfer) gick jag till galleriet för att lämna in mina bilder till vår vernissage. Träffade Sara där, söt tjej som går i min klass. Och det var det med den här dagen! Fin kväll på er!

Amy Rudbäck

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion