Lördagsmiddag med Bells och Ronny


Hemma från loppis och tröttheten är kommen. Ska ha riktigt slapp söndagskväll nu tänkte jag. Något tips på film jag borde se? Jatack!

Bilderna ovan är från igår kväll. Ronja och Bella kom hem till mig för att äta middag och dricka vin. För trevligt för att senare ta sig in till stan och ut.. Blev en tjejkväll helt enkelt! Och en väldigt bra sådan. Bisous!

Amy Rudbäck
 1. Rebecca writes

  Vad fin du är!

  Tips på film: Lite äldre är 21 gram (eller alla som Alejandra Gonzales Inarratu gjort), Hämnden, Eternal sunshine of the spotless minds och nya typ Blue Valentine, alla så braa!

 2. Ulla-Marie writes

  Klänningen! Skitstilig.
  … och inte för att det är söndag, men tänk om jag inte skulle ha sett de bästa filmerna redan, då skulle jag ta ut en semesterdag och se: Hannah och hennes systrar, Sideways, Fruar och äkta män och alla filmer som Susanne Bier har regisserat.

 3. Amy Rudbäck writes to Ulla-Marie

  Tack tack! Blev att jag slötittade på tv igår istället.. Men nu har jag ju massa bra tips här. Tack för det!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion