Ett halvår senare och jag minns fortfarande detta fina

“Jag är sexton och bor i ett vitt hus utanför en by utanför Lund. Mitt rum är i ständig oreda och likaså mitt huvud. I Lund går jag i gymnasiet, estet-bild, ettan. Jag tycker om hattar. Och katter. Jag har ett stort ögonformat blåmärke på min sida efter att jag igår trillade av min häst in i ett hinder när jag tränade igår. Jag är alldeles för långsam på att svara på sms. Jag är rädd för perfektion, men kräver det ändå mer eller mindre av mig själv. Min syster är en av dom finaste människorna jag vet.” – Eiras beskrivning av sig själv från detta inlägg

Amy Rudbäck
  1. a writes

    Åh jag minns det också! Blev lite kär i henne :)

  2. Amy Rudbäck writes

    Ja visst blev man!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion