Nyfiken och så…

Rosa sockervadd via Lolita

Hallå hej! Skrev för ett tag sen om denna tjej och känner nu att det att dax att ställa frågan igen. Vem är du som läser? Sist jag ställde frågan var i mars när jag bodde i Frankrike och fick en massa fina svar(!). Är nu såklart supernyfiken på om det finns några som fortfarande följer mig – och inte minst på nytillkomna läsare!

Skulle bli mer än glad om du ville dela med något om dig själv, typ som vad du gör/gillar/tänker/känner, eller bara skriver hej. Det vore fint. Kram!

Amy Rudbäck
 1. Rebecca writes

  Rebecca is still here Amy! Kom ner till Malmö snart vetja! :)

 2. Amy Rudbäck writes to Rebecca

  Härligt att höra! Kommer till helgen och hör av mig :)

 3. Anna writes

  hej! jag är anna! bor i uppsala där jag läser till sjuksköterska! har följt din blogg sedan kanske.. i våras? du verkar härlig! hojta till om du vill ses för en nationsöl eller så :)

 4. Maja writes

  Hej! Jag tänkte skriva någon rad sist men eftersom jag exakt aldrig kommenterar såhär så raderade jag i sista sekund. Men nu! Ville bara säga hejhej och jag gillar att du gör modeblogg-grejen på ett skönt, avslappnat sätt och tar fina vardagsbilder. Själv pluggar jag till psykolog och gillar att kika in på rodeo och hos dig för lite inspiration mellan varven.
  Ha det fint!

 5. Amy Rudbäck writes to Anna

  Anna: haha, ja det ska jag göra! Du får rycka tag i mig när du ser mig på någon nation eller så, så blir jag mer än glad :)

 6. Amy Rudbäck writes to Maja

  Maja: Kul att du tycker det! Och lycka till med studierna. Kram!

 7. Elisa writes

  hej, jag heter elisa, men alla verkar säga fel (elise är vanligast), jag är sexton år och jag bor i falkenberg, går i skolan i varberg och hänger hos mina kompisar i halmstad. när jag flänger runt brukar jag kika in på din blogg i iphonen och läsa lite. jag studerar till fotograf/filmare, men helst vill jag bli (manus)författare. för det mesta drömmer jag om att växa upp och flytta utomlands, bo i en liten fransk vindsvåning, sjunga på en jazzklubb, dricka vin på uteserveringar, lyssna på sköna indieband, ha på mig fina klänningar, läsa klassisk litteratur och gifta mig med en engelsman. ja, det var typ allt. puss!

 8. gaia writes

  Hej fina A! Jag följer din blogg, och du ger så himla bra inspiration. Färglatt, minimalistiskt, vackra draperingar, skärningar på saker och design i övrigt. Riktigt bra! :) På dagarna nu så målar jag ihjäl mig, fotar för lite projekt, dansar på mitt rum till bra musik, dricker blaskigt kaffe och drömmer. och just det ja…TUMBLR!
  Kram fina du!

 9. Cecilia writes

  Hej! Jag heter Cecilia. Bor i södra Sverige. Om 6 månader tar jag studenten och det känns fint. Jag tänker mig Paris eller London i någon månad. Fast egentligen vet jag nog inte riktigt. Sedan känns allt mest vemodigt nu, även om det är höst. Din blogg läser jag allt som oftast, du verkar göra roliga grejer mest hela tiden och det är fint att följa!

 10. Josefin writes

  Jag hittade din blogg i våras när jag var i Barcelona. Den var fin att ha när man hade lite hemlängtan till Sverige. Du gav mig inspiration med dina fina Frankrike-bilder/äventyr, så nu ska jag åka själv i till Aix i vår :)
  Just nu går jag kvällskurs i modeteckning och bor i en liten etta med min kompis. Trivs med livet liksom!
  Bra blogg också!

 11. Fäni writes

  Din roomie Fannie läser :D

 12. Amy Rudbäck writes to Elisa

  Elisa, Gaia, Cecilia, Josefin: SÅ kul att läsa! Ni verkar vara grymma personer allihopa :).
  Fäni: Hej Fäääni! :)

 13. Frida writes

  Amy!

  Jag gillar verkligen din blogg!

  Mitt namn är Frida och jag bor i den lilla staden Katrineholm 15 mil söder om Stockholm. Jag är 22 och tragglar med gamla gymnasiebetyg som jag behöver höja för att ta mig in på psykologlinjen.. Med massa tankar i huvudet i detta novembermörker så känns det ibland ganska segt men fina bloggar (som din) piggar upp min vardag och motiverar mig ofta till att plugga vidare och satsa på vad jag vill göra, det är värt detta för-slit.

  (:

 14. Paige writes

  I’m from the US, but I can read Swedish. When I was a kid, I got mistaken for Punky Brewster (Don’t know if you had that in Sweden?) like three times. Once at the mall by a kid who’s mom asked me if I would sign an autograph for him while he hid behind her legs. Also when I was a kid, and was home alone, I used to sing We Are the Champions really loudly. I like people who like cats. I dislike when people “pull rank,” or go all “might makes right,” on children. I have my doubts/concerns about people who dislike cats, but I’m open to liking them as well.

 15. Amy Rudbäck writes to Frida

  Frida: Vad glad jag blir! Mm, känns ändå som du har kommit bra bit på vägen, när du har bestämt vad du vill göra. Lycka till så mycket!

 16. Amy Rudbäck writes to Paige

  Paige: Hi Page! I had to google Punky Brewster (don’t think we had her i Sweden), and found a really cute girl. Good for you! I have a cat at my parents house. His namne is Felix and we bought him when I has four. He’s old but still nice.

 17. Emilia writes

  Emilia heter jag och jag pluggar juridik här i Uppsala. Jag kommer från Åland där min fina katt bor kvar. Annars är jag ihop med en Marcus och har en bror med samma namn. Jag älskar att sjunga och att fuldansa. Ikväll ska jag se Foster the People i Sthlm. Hej!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion