Några timmar Malmö

20120817-153404.jpg

20120817-155348.jpg

20120817-155404.jpgTog flyget från München imorse och fick några timmar i Malmö. Fick bli Falafel på Triangeln och kaffe med Linnea. Bra saker, speciellt den sista.

Men alltså, lyllos till alla malmöiter som får festival i dagarna! Blev mäkta avundsjuk när jag såg att både Linnea Henriksson liksom Jonathan Johansson spelar ikväll. Och så Winhill/Losehill imorgon! Det sistnämnda: stort tips till er som befinner er i staden. Deras Tell Her She’s The Light Of The World är ju en finis.

Amy Rudbäck
  1. rara clara writes

    Antar att du nu har dragit vidare mot Göteborg. I så fall ska du inte vara ledsen längre – du får ju Jonathan Johansson på Kulturkalaset imorgon lördag! Men det får inte jag, för jag har tydligen fattat det tveksamma beslutet att åka på kräftskiva i helgen.

  2. Amy Rudbäck writes to rara clara

    Helt rätt Clara! Men å, är han här imorgon? Har dock som du, fattat beslut om en fest (på en ö…). Haha. Men tack ska du ha för att du tipsa!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion