Hej


Bild tagen utanför Berns

Hej kompisar. Modeveckan är slut, jag är tillbaka i Uppsala, på måndag börjar skolan och det är höst i luften. Har bara gått runt och kollat stan, gator, trädgårdar idag. För att *få feeling* och typ säga “hej jag är tillbaka nu”. Känns bra. Känns som att jag alltid måste skapa mig en relation till staden/området jag bor i. Ha favoritställen, gator och platser som jag bara gillar, och återkommer till. Hitta liksom min plats – och inte minst – mina vänner.

Men nu, över till bloggen. Har nämligen massvis med bilder och inspiration att lägga upp från veckan som gått. Vet bara inte riktigt hur jag ska göra det, vad som blir smidigast. Ska klura lite på den karamellen, så hörs vi snart. Det var egentligen bara det jag ville säga. Haha, knas.

Amy Rudbäck
 1. Mary writes

  Vilken fantastiskt fin skapelse du har på dig! Vart kan man hitta den? Hihi.
  Kram fina du.

 2. Anna writes

  Men fin kappa!!! Bästa färgen.

 3. Amy Rudbäck writes to Mary

  Mary: tack vad glad jag blir! Tyvärr är det ett secondhandfynd från Köpenhamn med märket Aigner. Kram!

 4. Amy Rudbäck writes to Anna

  Anna: tack! :)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion