Kvällens bio

Fick äntligen tid att gå och se Searching for Sugar man. Dokumentären som blivit uppmärksammad hela hösten och som handlar om den mystiske artisten Sixto Rodriguez. När de här tonerna drog igång var jag såld. Den berättelse (som skaparna väljer att visa) är inget annat än fantastisk. Läs vad DN och SvD skrivit, lyssna på soundtracket, men framförallt: gå och se filmen!

Amy Rudbäck
 1. Anna skriver

  Jag såg den i tisdags! Så himlans bra.

 2. Karin skriver

  Hej!
  Såg att du hade skrivit om boende i Melbourne. Jag och min kompis var där i två månader och hade inga planer när vi kom dit. Vi hittade en lapp i en laundromat i St. Klida, som någon som sökte efter inneboende hade satt upp. Blev hur bra som helst. Vi var iof och tittade på fler lägenheter innan vi hittade en som verkade bra (alla hittade på samma laundromat). Så prova det om det krisar! St Kilda är bäst! Lycka till =)

 3. Amy Rudbäck skriver till Anna

  Anna: ja visst är den!

 4. Amy Rudbäck skriver till Karin

  Karin: glömde svara detta! Men å, låter ju toppen! Laundromat i St. Kilda om det krisar :) Tack!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion