Kvällens bio

Fick äntligen tid att gå och se Searching for Sugar man. Dokumentären som blivit uppmärksammad hela hösten och som handlar om den mystiske artisten Sixto Rodriguez. När de här tonerna drog igång var jag såld. Den berättelse (som skaparna väljer att visa) är inget annat än fantastisk. Läs vad DN och SvD skrivit, lyssna på soundtracket, men framförallt: gå och se filmen!

Amy Rudbäck
 1. Anna writes

  Jag såg den i tisdags! Så himlans bra.

 2. Karin writes

  Hej!
  Såg att du hade skrivit om boende i Melbourne. Jag och min kompis var där i två månader och hade inga planer när vi kom dit. Vi hittade en lapp i en laundromat i St. Klida, som någon som sökte efter inneboende hade satt upp. Blev hur bra som helst. Vi var iof och tittade på fler lägenheter innan vi hittade en som verkade bra (alla hittade på samma laundromat). Så prova det om det krisar! St Kilda är bäst! Lycka till =)

 3. Amy Rudbäck writes to Anna

  Anna: ja visst är den!

 4. Amy Rudbäck writes to Karin

  Karin: glömde svara detta! Men å, låter ju toppen! Laundromat i St. Kilda om det krisar :) Tack!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion