Att flytta från Uppsala

Sålde min cykel igår, och ikväll hämtar Fanny min matta. Taklampan har jag lovat Linnea och kaffekokaren ska Philip få. Nästan bara min säng kvar nu, om någon i Uppsala behöver? Detta med att långsamt tömma sitt rum… Då känner man att ett kapitel är slut och något nytt är på gång. På gott och ont! Om tre dagar flyttar jag från Uppsala. Här är några bilder från min tid i staden. Personer och platser jag kommer att sakna!

Ayana!

My och Moa. Inklusive vår hiphopklubb.

Häng på min gård,

och på annans gård.


Den första vårsolen,


och den sista höstsolen. Självklart på Fågelsången.

Inspark för nya nollor.


Lördagsloppisar på Vaksala torg.

Promenader i Botaniska.

Och att gå runt på kullerstensgator.

Salong två på Fyrisbion.

Mitt jobb på Fyrisbion!


Parkhäng.

Valborg/Kvalborg/Skvalborg.

Maskerader,

och gasker!

Teatergruppen och fotoklubben på Kalmar nation. Lärde mig framkalla film bland annat!

Grymma klassisar.

Och all snö…

Linnékaféerna på våren,

och Hugos på hösten (bilden är inte därifrån dock).

Fyrisån.Och Ekoparken.

Mina festliga besök! Och att göra-iordning-sig-ihop inför temafester.

Tågresorna från – och tillbaka till – Uppsala. 


Jättemånga studenter i pyttesmå studentrum.

Gratiskonserterna på V-dala.

Och sist men inte minst festerna på nationerna! Tre terminer fick du – fina kompisar och minnen fick jag. Kul att lära känna dig Uppsala!

Amy Rudbäck
 1. Karolina writes

  Ser himla fint ut, särskilt bilderna på våren (åh vår)! Vad har du pluggat där uppe? Jag funderar på att läsa i Uppsala i höst, men att i så fall pendla mellan Stockholm och dit eftersom att jag redan har lägenhet fixad i huvudstaden. Som Uppsala-student hur tror du det skulle fungera med sammanhållning, nationer och så om man inte bodde i själva Uppsala men pluggade där? Vill ju liksom kunna ta del av mycket där ändå.

 2. M. writes

  Vad händer för dig nu?

 3. Amy Rudbäck writes to Karolina

  Karolina: tack du! Ja, våren är fin! Har läst en kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap. Vad roligt att du är sugen på Uppsala! Grym stad att plugga i om du frågar mig (läste en termin på SU innan). Men jag kanske inte är rätt person att fråga angående pendlingen.. Själv bor jag bara tre minuters promenad från skolan, bibliotek och nationer vilket underlättar spontanitet, vilket jag tycker om. Å andra sidan vet jag att det kan vara skönt att komma bort från studentlivet, genom att bo i Stockholm. Det dumma är bara att kollektivtrafiken är kass på kvällar och helger, så om du vill gå ut i Uppsala måste du skaffa sängplats – eller ta tåget innan 12… Hoppas mitt svar gav någon slags bild av läget. Men oavsett var man bor – så blir ju allt till vad man gör det :). Så vilket som kommer du nog trivas superfint!

 4. Amy Rudbäck writes to M.

  M.: jag drar till Melbourne ett år för att avsluta min kandidat på Melbourne University!

 5. My writes

  Nej, usch nu börjar jag nästan gråta!!! Kommer sakna dig som FAAAN!

 6. Amy Rudbäck writes to My

  My: ..och jag kommer sakna DIG!

 7. dani writes

  nej så fint! åh, puss på dig alltså. vi ses snart!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion