Proenza Schouler <3 Guatemala

Proenza Schouler pre-fall 2011 får mig att längta tillbaka tillbaka till att bo i en stad mellan tre vulkaner med luft som var så tunn att jag somnade överallt. I soffor, på barstolar och parkbänkar. Bland röda, blåa och turkosa hus. Fram tills jag vande mig och utvecklade superlungor.

/Lisa

aplace
 1. Anna writes

  technogaucho…men tänk dig en vanlig människa i de där shortsen, skulle inte vara snyggt. Skall bli kul att se om någon vågar sig på dem.

  Gillar din blogg. Du uttrycker dig fint.

 2. aplace writes to Anna

  Åh tack, det gör mig mycket glad! Vad det gäller shortsen så är jag kanske benägen att hålla med dig. Men det beror på vad som bärs till tänker jag. Jag hoppas att någon vågar. Fler borde våga lite mer tycker jag. Kanske dags att gräva fram kjolen jag införskaffade i Guatemala och aldrig började använda. För att våga lite. Skulle du våga dig på?

 3. Anna writes

  Mönstermixen, kjol absolut! Men shortsen, nej där går gränsen, men det gäller i och för sig alla typer av shorts. Jag har en form som helt enkelt inte gör sig särskilt bra i shorts. Men jag håller med, fler borde våga mer.

 4. Anna writes

  så ta fram kjolen!

 5. aplace writes to Anna

  Sent svar här. Men yes, will do!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion