Waiting for the Fall.

“De beskriver sig själva som Kraftwerk med ett hjärta. Torpedo är det svenska rockbandet som inte tigger tjänster och som har fått Justin Timberlake att börja läsa Karin Boye.” Så skriver Kristoffer Riddersporre i senaste numret av Aplace Magazine.

Igår gjorde spelade de på releasefesten för just denna tidning på Kåken och här kan ni nu kolla in videon till deras låt Waiting for the Fall, som utspelar sig på ett fantastiskt kalhygge med en slight touch of Lord of the Rings.  Videon är gjord av Leon Martinsen, Christoffer Höring och Johan Holm samt grym kostym av Nicolas Richard. Enjoy!

YouTube Preview Image

/Lisa

aplace
 1. andrea writes

  om du vill kan du ju hälsa till butiken i brunogallerian att jag nog är lite förälskad i en kille som jobbar där, som jag har sett i max fem minuter. jag bor på gotland, annars hade jag kanske gått in och lämnat en lapp eller så.
  jag minns typ inte hur han ser ut, men så är det, det kanske kan skänka glädje till någon av dem.

 2. aplace writes to andrea

  Åh, det här var ju det finaste! Självklart ska detta framföras till killarna i Brunogallerian. Och de är väldigt snygga hela bunten. Men kan vi inte reda ut vem det är? Minns du ingenting?

 3. andrea writes

  åh.. nej alltså. han var väl kanske 1.80 ( vilket typ är genomsnittslängden på en man.. ) och ganska gänglig. han såg ju inte ut att vara 30 liksom. och jag tror att han hade glasögon. ingen ansiktsbehåring. och han gick som försiktigt haha. målande beskrivning…

 4. andrea writes

  tittade lite längre ner i bloggen, det kan ju vara han tim.

 5. aplace writes to andrea

  Fantastisk beskrivning! Jag gillar framförallt att “han såg ju inte ut att vara trettio liksom”. Men jag ska hälsa Tim att han har en hemlig beundrare!

 6. andrea writes

  haha, så hemlig är jag ju inte. men ja, gör det! :>

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion