Utförsäljning till förmån för Världens Barn!

På lördag går all försäljning på Aplace Below till Världens Barn!

För första gången någonsin går ett antal väletablerade modemärken samman för att stödja Radiohjälpens insamling Världens Barn. Syftet med Världens Barn, som är Radiohjälpens största insamlingskampanj, är att främja barns möjlighet till hälsa, utbildning och en värdig framtid. I 2011 års insamling samverkar Radiohjälpen med tolv organisationer: Diakonia, Erikshjälpen, IM/Individuell Människohjälp, IOGT-NTO-rörelsen, KFUK-KFUM, Lions, PLAN Sverige, PMU Interlife, Svenska kyrkan, Rädda Barnen, Svenska Röda Korset och VI-skogen.

Insamlingen sker genom en utförsäljning av bland annat dessa märkens provkollektioner: The Local Firm, Lagom, Filippa K, WeSC, V Ave Shoe Repair, Tiger, Stylein och Karin Malm.

Öppetiderna är 10-16.00 och under lördagen tar vi endast kontanter och alla pengar går oavkortat till Världens Barn.

 

aplace

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion