MEN EXPOSED

Nu ska jag säga en sak som killar som tycker man är grym men inte vet hur de ska få ner en på deras töntiga nivå för att sedan få ligga med en gör. De säger: ”Du är väl bra.. MEN—”. Så hittar de på ngt man gjort som de ändå inte gjort bättre……..

Man ba: tack för info men har ej bett om dessa ”tips”….?

*inget smiley face*

”MAN”

 

”KUL SERIE”

champagne
  1. mickis skriver

    word!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
CONST
Ida Therén är 28 år, bor i Stockholm och jobbar som frilansskribent. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad det ska vara bra för. Hon bokar också klubbar samt driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net