TOTALLY STOCKHOLM

I premiärnumret av nya (engelsktalande) gratistidningen  Totally Stockholm har jag intervjuat folk kring nya Svansjön-föreställningen: ex-Bouncemedlemmen och regissören Benke, voguedansaren Anna och grafittikonstnären Daniel ”Puppet”. Jag har också skrivit lite kulturtips. Tidningen finns gratis i butiker i Sthlm och går att läsa online här.

Enjoy! Och trevlig helg!

champagne

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
CONST
Ida Therén är 28 år, bor i Stockholm och jobbar som frilansskribent. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad det ska vara bra för. Hon bokar också klubbar samt driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net