CONST TIPSAR: SVENSKA FLICKAN PÅ ORIONTEATERN

Det här verkar sjukt spännande! Bandet och scenkonstgruppen Svenska Flickan ska snart uppträda på Orionteatern.

Såhär beskriver de sig själva:

Ett möte med Svenska Flickan är ett äventyr. En resa genom uppväxt, högstadiekorridorer, skam och ödsliga svenska skogar. Musikgenrer blandas fritt och vilt. Svenska Flickan gräver där hon står och tar till alla verktyg hon hittar för att berätta sin historia. Med humor, syntar, hårpiskor, sambarytmer, shamanism, sång och ritualer låter hon dig förföras, röras och kanske undra om den Svenska Flickan verkligen är den du trodde.

 

Svenska flickan spelar på Orionteatern i Stockholm 31 mars och 28 april.

 

 

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net