Kultur

CONST LITERARY (P)REVIEW

Det händer mkt på hjärnkontoret här borta!

Idag var jag med i DN och babblade om mitt & Marias (känd från the bl00g) nya projekt! Tanken är att vi ska starta en ny (bra) litteraturtidskrift, och nu tänkte vi göra vårt bästa för att få in lämpliga bidrag så att vi kan göra en riktigt bra tidning.

Det ska heta CONST Literary (P)review, eller CLP for §hort

Om man vill veta hur man skickar in bidrag kan man kolla på hemsidan. Urvalet kommer att ske anonymt med en smart jury som vi satt ihop.

Tidningen kommer finnas i bokliknande form och som E-bok och komma ut på både engelska och svenska. Det är för att vi vill kunna sprida vad som händer i Sverige även till de som inte pratar svenska, men som ändå är intresserade.

I DN IDAG!

Ni som följt den här bloggen ett tag vet säkert ungefär vad jag gillar, annars finns det mer info om vad vi letar efter på hemsidan.

…..Kom att tänka på en grej………..Faktum är att jag har en lång historia av att starta olika tidningar, som tar sin början när jag var 10. Men jag får göra ett separat inlägg om det….!

Kram!

HÄR ÄR HEMSIDAN

HÄR ÄR VÅR FB-SIDA

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net