<3 GAY NANNIES


Älskar att bo i ett land där män kan få vara nära sina barn, utan att de anses vara konstiga. Luv u all my gay nannies out there!

champagne
  1. Lars writes

    Ärligt, blir det inte för mycket god vara? Har ni inte hjälpt till att skapa ett velourmonster? Alla tjejer och kvinnor tycker ju att Persbrandt är det hetaste sedan curry. Tror ni går igång på en sak, men vill ha barn med en annan. Tycker unga män är väldigt förvirrade i dag. De har hamnat i det skarpa läge som kvinnor tvingades genomleva tills nyligen. De är objekt och nu söker de en ny modern subjektroll. De söker sitt nya tidsenliga subjekt. Unga kvinnor har plötsligt fått möjligheten att definiera sig själva i stor utsträckning. De är nu både objekt och subjekt. En fundamental del av livet är sexualiteten, där om någonstans pågår könens kamp. Att ha kontroll och definiera sig själv som sexuell varelse är en förutsättning för att kunna definiera sig på andra områden, främst i yrkeslivet. Detta förklara varför unga män ofta är extremkänsliga nuförtiden medan unga kvinnor tar för sig med självförtroende.

  2. champagne writes to Lars

    Hej Lars.
    Tack för din kommentar. Personligen har jag alltid fallit för schyssta killar, såna som tycker att det är kul att få vara nära sina barn. Jag har aldrig intresserat mig för Persbrandt-typer, men du har säkert rätt i att många kvinnor gillar sånt, inte vet jag. Faktum är att jag skrev en krönika i ett liknande ämne för en tid sedan, den kanske kan intressera dig om du inte redan läst. http://dagens.etc.se/kronika/doda-mr-big-myten

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net