BREAKFAST

Tha alla coola! Tänkte bara säg –hej, typ, babbla lite

Var på Makodes utställning hos Kleerup idag, ba så ni vet äger jag en av tavlorna på utställningen….. vilken? kanske säger sen : P

Hm, en annan grej: Är rädd att den här kommer sätta sig på min hjärna ett tag….

Är så extremt peppad på denna sommar öht!!!!! Ville bara säga det.

Och har just läst ut den här boken, så sjukt bra

Scarlett Thomas – Popco

Spännande & man lär sig saker…… best of all worlds. Pirater, anti-corporate grejs, koder, sex, matte, politik. U will love it!! Själv var jag helt fast, kände mig som 12 igen och kunde inte sluta läsa. Don’t miss! Finns dock inte på svenska (än) tyvärr.. Blev rekommenderad den när jag var på möte med *major förlag* för ett par år sen och han tyckte vi hade lite samma stil i våra manus (*icke-blygsamt skryt*). Läste den först nu dock, hade tidigare läst typ halva The end of Mr Y (storsäljare av samma författare), men tyckte inte den var lika bra som den här boken, som jag ÄLSKADE. LÄSS………kommer dock aldrig bli lika bra själv MEN MEN a girls gotta give it a shot annars lär ju tårar rinna ut från gravstenen den dagen det blir dax———

KRAM

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net