CONST TIPSAR: ”IRAN: INIFRÅN ETT SLUTET LAND”

Förlåt att jag gör fulingen ”videoklipp bli blogginlägg” men måste bara tipsa om den här dokumentären, ”Iran: Inifrån ett slutet land”. Jag lipade genom cirka… halva. Finns på SVT play närmsta månaden, missa inte!!!! Fick mig att förstå Iran som det der ut idag på ett helt nytt sätt.

champagne
  1. Sofia LaStrom skriver

    Ville mest tipsa om en ny sida, håll koll på konsten bakom kulisserna, spännande nytt konstprojekt, du kommer nog gilla det! http://www.artbyvideo.com

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
CONST
Ida Therén är 28 år, bor i Stockholm och jobbar som frilansskribent. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad det ska vara bra för. Hon bokar också klubbar samt driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net