CONST TIPSAR: “IRAN: INIFRÅN ETT SLUTET LAND”

Förlåt att jag gör fulingen “videoklipp bli blogginlägg” men måste bara tipsa om den här dokumentären, “Iran: Inifrån ett slutet land”. Jag lipade genom cirka… halva. Finns på SVT play närmsta månaden, missa inte!!!! Fick mig att förstå Iran som det der ut idag på ett helt nytt sätt.

champagne
  1. Sofia LaStrom writes

    Ville mest tipsa om en ny sida, håll koll på konsten bakom kulisserna, spännande nytt konstprojekt, du kommer nog gilla det! http://www.artbyvideo.com

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net