COOLA: ARVIDA & THERE WILL BE BLOOD

Missa inte fotografierna fantastiska (och om jag fattat det rätt, CONST-läsaren!?) Arvida Byström tagit för VICE!!! Se här

champagne
 1. Agnes skriver

  Mkt tjusiga. Dock är VICE cirka den vidrigaste tidningen just nu.

 2. champagne skriver

  Varför? Har ingen koll på dem

 3. Agnes skriver

  Ja…känner väl att det ska vara edgy och normbrytande men är bara sexism i en indie-åh-lite-farlig förpackning. Mkt bikinibrudar som gräver i trosan och ser lolita ut.
  Texterna är nog värre, i senaste numret jag läste var det en tjej som blev dödsrädd när en ”aggressiv flata” stötte på henne. Och typ tusen texter av dudes som drar skojiga skämt om kvinnor och porr.
  Åh, blir bara arg varje gång.
  Tycker absolut man ska skriva om sex men inte på det sättet som VICE gör.

  Ps. Du har en sån bra blogg! BÄSTA!

 4. cilia skriver

  jättejättejättebra!!!!!!!!/Med vänlig hälsning, tjejen på bilden , orange tröja + mens alltså. håller med Agnes totalt, VICE har ibland kul och bra innehåll men på det stora hela är det jaaaa mycke sexism och väldigt fördömande.

 5. hej skriver

  tycker att det verkar som att ni har noll koll på vad VICE är för något. sexistiskt? hört talas om satir?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net