JAG HAR BESTÄMT MIG

Eftersom man numera (i alla fall enligt FP-politikern Martin Lundqvist) själv kan välja vilka samhällsklass man tillhör, skulle jag bara vilja meddela att jag efter en viss betänketid har bestämt mig. Jag tillhör numera överklassen. Grattis till mig!!!

Inväntar nu inbjudan från slottet eller liknande etablissemang.

MIN NYA HOMEGIRL MADDE!

 

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net