COOLA: KATJA “KUVERT”

Fick tips om det här efter att jag gjorde inlägget om homosocialitet härmodagen. Det är Katja, som gör bloggen “Kuvert” som har gjort dessa fina collage. Kolla!

FOTO

På en klubb/ på en arbetsplats / i en bastu nära dig….

PÅ BLOGGEN FINNS OCKSÅ ANDRA FINA TECKNINGAR, CHECKIT!

champagne
  1. Lars writes

    Du är verkligen en sann demokrat och kämpe för yttrandefrihet. Om inlägg inte faller dig i smaken så struntar du i att godkänna dem. För hela världen ska vara som lilla prinsessan vill. Om det ifrågasätter din rosa bomullsfantasi om tillvarons gullighet så klipp bort det.

  2. champagne writes to Lars

    Hej Lars. Jag har haft andra saker för i mig i helgen än att gå i genom kommentarer och godkänna dem eller ej. Det här inlägget var tidsinställt. Nu är din andra kommentar godkänd. Roligt att du läser.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net