COOLA: STRIDSBERG + OLSSON PÅ DRAMATEN

Herre min G

Vi kommer alltså få äran att se dessa två fantastiska kulturutövare slå sina kloka huvud ihop igen!

Jag missade Solanas-pjäsen för några år sedan eftersom jag inte bodde i sthlm utan bara var här på besök, och trots att jag hade lyckats få tag i biljetter var föreställningen inställd pga sjukdom (all rökning i pjäsen som pajade Olssons hals misstänker jag)… Nu blir det i alla fall ny chans!! Jag tänker boka biljetter redan idag, detta kommer bli fantastiskt!

INGELA OLSSON + NOOMI RAPACE I STRIDSBERGS SOLANAS-PJÄS PÅ DRAMATEN

champagne
Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net