TACK FÖR ALLA GRATTIS!

Tack för alla grattis på födelsedagen (igår)

Tänkte egentligen lägga upp ett långt inlägg om mina senaste tio födelsedagar men sen fick jag panik för att det blev så personligt/privat…….. Vet inte var denna gräns går? Och varför skulle dessa detaljer om mitt liv intressera er? Fuck do i know

Ger istället två låtar, en som är kanske världens bästa låt och som handlar om mitt liv, och en som är betydligt sämre men som jag sjunger & har skrivit i mitt tidigare liv som liten tjej som spelar i band. Ni får själva gissa vilken som är vilken, hehe. Alltid nåt

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net