Kultur, Musik

COOLA: FRANK OCEAN KOMMER UT

Blir så glad av detta! Sångaren Frank Ocean, även medlem i rapkollektivet Odd Future, verkar ha valt att komma ut som gay. Roligt, antalet öppet homosexuella afroamerikanska sångare i den genren går att räkna på en hand eller två… Ett tecken på att utvecklingen mot tolerans går spikrakt framåt i USA. Tänk att detta skulle hända för 10 år sen? Nä, trodde inte det

image

PS Har tidigare skrivit om Syd The Kyd, en annan medlem i Odd Future, som kom ut som lesbisk för ett tag sen… Är så glad över tillhöra den här generationen av Internetvana, öppensinnade, globalt tänkande människor….  : )

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net