GATUKONST I ATEN

image

När jag är i nya städer gillar jag att kolla på gatukonsten.  Det säger så mycket om ett land, om dess estetik, ekonomi  men också om deras värderingar och syn på det offentliga rummet.. frågan är vad nolltoleransen säger om sverige….
I (Krisens) Aten är gatorna fulla av grafitti.  Mest är det anarkist-A:n, men en hel del annat också. Här kommer ett smakprov!

image

image

image

image

image

image

image

champagne
Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net