Kultur

HUR MAN FÅR SINA BARN ATT HJÄLPA TILL HEMMA

Älskar detta tips som jag hittade ute i vimlet på www, vet ni upphovsman så säg gärna…. Tänker att det kan funka bra även för alla med frilans/konstnärliga/whatever – jobb? Be nån i familjen gömma wifi till dagens läsa/skriva/måla/sjunga är klart?

champagne
  1. . writes

    Hur var det att träffa Yoko Ono? Hur var hon? Tack för en fin blogg.

  2. champagne writes to .

    Hej snälla läsare! Tyvärr fick jag inte träffa Yoko Ono, jag trodde att vernissaget skulle vara lite tajtare så man fick tid att prata, istället var det totalkaos :( Kanske någon annan gång dock! Jättekul att du läser!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net