SOMMARTORKA

Det är tiden för den ökända Sommartorkan, och alla som sitter på nåt tråkigt jobb nu tvingas läsa om typ “korvkrig” och nåt “spexigt” påhitt i Almedalen… Då rekommenderar jag såklart att man läser en bra bok – tex Syndaflodens år som jag just läst ut, helt fantastisk (precis som Margaret Atwoods andra böcker, wow!)

Men om man vill ha något kortare och lite kul tänkte jag tipsa om några grejer jag skrev i bloggen förra året. Om ni redan läst (och hatat, eller ….älskat?) texten jag och Kristoffer skrev i nya Nöjesguiden (och som det redan hunnit bli ett j**a liv liv om) vill ni kanske kanske (??) ha mer från var det kom ifrån… För såna nödfall (och för nya läsare) har jag rotat fram några guldkornen ur CONST-bloggen från sommaren 2011, here goes:

-EN FREUDIANSK LÄSNING AV INGELA LINDS KNAUSGÅRDTEXT

-KNAUSGÅRDS FRU

-VÅR INFANTILA SAMTID

- LITE *LIVSRÅD*

-FESTIVALEN OCH DET KARNEVALSKA

- NÅGRA FLER TEXTER HAR JAG LAGT HÄR

ODD FUTURE PÅ HULTSFRED – FOTO FÖR RODEO: ADRIAN PEHRSON

Förresten, vad gör ni som läser det här i sommaren? Nyfiken! Skriv gärna i kommentarsfältet, vore mysigt med lite stories! <3

champagne
  1. Jasmin writes

    det är väl tyler och syd där bak… o nån till. men inte frank :)

  2. champagne writes to Jasmin

    hahaha skyller på att jag befann mig i 38 graders värme när jag skrev det där !! du har givetvis rätt ! *ändrar bildtexten*
    kul med så uppmärksamma läsare : )

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net