Kultur

CONST SER: BARBARA PROBST

image

På Lars Bohman gallery visas just nu tyska Barbara Probsts exposure -serie, med bilder tagna i samma sekund, men ur olika vinklar. Den som tittar på bildserierna får själv vara med och skapa verken, genom att fundera på vilken som är “originalet “- som bilden ovan där stadsmiljön är en print som hållts upp som bakgrund, medan naturen är den “riktiga ” bakgrunden. Eller? Och hur är det med den här? Något att fundera över:

image

Utställningen pågår från den här helgen till 30 september.

image

OBS! gör inte som jag och gå in i glasdörren på väg ut, jag höll på att bita av mig tungspetsen +lätt hjärnskakning….. #Klant_life

image

champagne
Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net