Kultur, Politik/samhälle

VECKANS KONSTNÄR: BLU

Jag tänkte försöka kika närmare på lite olika konstnärer här framöver, under vinjetten “Veckans konstnär”. Tipsa gärna i kommentarsfälten eller via mail om konstnärer jag borde kolla upp! Först ut är italienska graffitikonstnären BLU där jag valt ut några coola verk jag vill promota. Bilderna är från internet, säg gärna till om ni vet upphovspersonen!

STREETART AV BLU I BOGOTÁ, COLOMBIA, ETT LAND DÄR TUSENTALS MÄNNISKOR DÖR VARJE ÅR PGA KOKAINKRIGET

BLU I WIEN

BLU I MANAGUA, NICARAGUA

Vägganimationen MUTO av BLU (2008). Så coolt!!!

Här är konstnären BLUs hemsida

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net