Kultur

COOLA: MARIA LANTZ PÅ KONSTFACK

image

Nu börjar Maria Lantz som ny rektor för Konstfack. Jag vet inte mycket om henne, men tyckte hon verkade smart och sympatisk + tog upp en viktig poäng i den här intervjun i DI weekend som jag hittade på ett cafe. Bland annat pratar hon om skillnad mellan konst och tex journalistik. Hon har tidigare jobbat som bla konstkritiker och fotograf samt som prorektor på konsthögskolan.

Grattis till nya jobbet Maria och hoppas det blir en lyckosam match för alla inblandade!

image

HÄRLIGT SKRATT!

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net