Kultur, Politik/samhälle

JULKLAPPSTIPS!

Här kommer två tips om var du kan köpa julklappar i år och hjälpa någon bra på köpet!

Underbara Minna Palmqvist har erbjudande i sin webshop – 20% fram till 14 dec. Stöd den här fantastiska designern men hennes coola normbrytande grejer!!! Hon är grym!

Här kommer en bild när jag har på mig Minnas “cellulit-shorts” i vintras på Nöjesguidens Stockholmspris 2011, där Damon & jag var nominerade till “Årets nöjesförbättrare” (skryt). Älskar Minnas grejer för hon låter hängbröst, fettvalkar och annat gött och mänskligt vara med i desginen. Hon lyfter fram det som något intressant, istället för något man förväntas dölja….

NYKTER MAN VARA HÄR DÅ… JAJA….

Mer om Minna i CONST

Och så nästa tips! 8 december är det dags för Svarta Marknaden, Svarta Hålets alldeles egna julmarknad! Kreativt folk säljer allt möjligt kul, fint och fult! Stöd din lokala konstverkare! I Gamla Stan.

Läs mer här.

Mer om curatorn Johan Norling och Svarta Hålet i CONST

Har ni fler tips? Skriv gärna i kommentarsfältet!

champagne
  1. kristina writes

    Jag är lite nyfiken på dina tankar kring Hanna Widerstedt och hennes nu avslutade projekt?

  2. champagne writes

    Har faktiskt skrivit en text om det, skrev den redan dagen efter hon avslöjade sig men har inte bestämt var jag ska publicera den än… bra att du påminde!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net