Kultur

JUST NU I JULKLAPPSVÄRLDEN

Köpte ett staffli i julklapp till mig själv!! God jul Ida! Nu passar jag på att pyssla lite sista-minuten-julklappar. Som ni ser pallade jag inte homestyla innan min proffsiga plåtning.. aja varför försöka lura nån att det är städat hemma hos mig, alla som varit här vet att så ALDRIG är fallet….. men men, vi är alla bra på olika saker OCH DET ÄR OKEJ.

Aja, vad pysslet blir får ni se efter jul, farfar läser den här bloggen så man får inte veta…. Hoppas alla får en trevlig helg!!!

kram *underbara ida*

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net