Kultur

MÅLARKURSEN DEL 2

image

vi skulle göra en “parafras” och inspireras av en konstnär eller en tavla. Jag hade min favvo picasso som förelaga och lyckades få ihop detta! Tavlan är ca 1 m hög, gjord med akrylfärg på papper grundat med vit väggfärg. Bra, smidigt och billigt knep istället för dyra dukar! Tex kan man ta sånt brunt papper på rulle som man har för att skydda golvet när man målar. Tips kommer från min målarlärare Noomi!
image

Så fort jag sitter vid datorn ska jag lägga in en bild på originalet, men så länge kommer här en tidigare version av tavlan. Tyckte dock den blev för “glad” så dovade ner färgerna lite. Kanske var dumt, vad tycker ni? Det sköna med akryl är att det täcker så bra, så man kan alltid ångra sig…
image

champagne
  1. Kerstin Therén-lindgren writes

    Så fint du målar Ida <3

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net