Kultur

COOLA: SEUNG MIN LEE – SING LE NO MORE

Älskar det här videoverket/performance/vad-det-nu-är av och med konstnären Seung Min Lee. Det heter “Sing Le No More” och väckte många tankar… iaf hos mig. Tex: Är denna förmodade/eventuella “single lady” (?) fri, eller inte. Blir hon räddad eller hindrad av linorna… Hjälper eller stjälper de henne….. Jag har alltid tänkt att Beyonce-låten “All the single ladies” som hon dansar till i videon har något sorgset över sig, precis som Beyonces andra hit “Girls”, där hon snackar om hur tjejer styr världen,… vilket ju uppenbarligen inte är fallet.. Det är lite som när någon måste säga något, så är det inte självklart…. Eller ens alltid sant. Som ni vet när folk ba “jag är SÅ FLUMMIG” eller “Jag är SÅ AVSLAPPNAD”.. Då vet man att de är stiffa och boring as hell…. Aja. Här kommer videon:

Sing Le No More from Seung-Min Lee on Vimeo.

SEUNG MIN LEE – SING LE NO MORE

Läs mer om konstnären Seung Min Lee här.

champagne

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
CONST
Ida Therén är 29 år, bor för tillfället i Brooklyn och jobbar som frilansskribent för olika tidningar. För Rodeo.net skriver hon sedan januari 2011 bloggen CONST, om kultur och vad den ska vara bra för. Hon driver litteraturtidskriften CONST Literary (P)review. Hon gillar att läsa böcker och att kolla på konst.
Kontakt
Kärlek, tips eller frågor? Maila const@rodeo.net