RODEO VÄLJER | HULTSFRED | FILIPPA BERG I TIGER JEANS

Filippa bär klänning från Tiger Jeans, 999 kronor. Accessoarer privata.

 

Foto: Emma Svensson
Mode: Filippa Berg

Marcella Mravec
 1. FILIPPA PÅ FESTIVAL - Marcella Mravec | Rodeo Magazine writes

  [...] ni missar väl inte Rodeo Festival som vi gör i samarbete med Tiger Jeans? Filippa var på Hultsfred i helgen, och tog därmed över stafettpinnen från Gustav och Nike. Vi fortsätter med [...]

  Reply

 2. olivia writes

  tjenare tjenare!
  jag tror tamejfasen att jag äntligen hittat hemsidan du sa att du kom från när du fotograferade mig på festivalen. hur som helst så skulle det vara himla trevligt om du kanske kunde skicka fotot av mig till mig?

  nu har du ingen som helst aning om vem jag är.
  man kan väl beskriva mig som ganska långhårig, brunett med mönstrad långklänning.
  det var det antar jag!

  jisses, det kanske inte ens var du som fotograferade…

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
TIGER OF SWEDEN / JEANS PÅ FESTIVAL
RODEO hänger på sommarens festivaler tillsammans med TIGER OF SWEDEN / JEANS. Häng med backstage, kolla in Tigerfavoriter på scenerna och inspireras av fina outfits när populära formatet RODEO VÄLJER åker på festival! Filippa Berg, Gustav Broström, Nike Felldin, Marcella Mravec och Amy Rudbäck guidar dig till det finaste från TIGER OF SWEDEN / JEANS höstkollektion.

RODEO I SAMARBETE MED TIGER OF SWEDEN