Önskelista…

Diors Minaudière (högst upp till höger). Fantastisk liten clutch bag. Fantastiska ögonskuggor i brunt och beige.

Blommigt läppbalsam från Paul & Joe i finaste burken.

Givenchy powder blusher (nederst, höger) i vacker retrostil. Känns både art deco och Old Hollywood.

Dior Tailleur ögonskugga (mitten) i super limited edition, finns bara i 150 exemplar i världen (numrerade) och kostar naturligtvis skjortan. Antagligen är de slutsålda precis överallt. Å andra sidan är produkten så vacker att man antagligen inte skulle använda den. Så vad är poängen, kan tyckas. Samlarvärde? Åh, jag skulle älska att se en auktion eller samling med gamla, vackra specialutgåvor. Kanske ska jag starta en själv, här och nu?

Caroline Hainer

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net