Din bästa beautyblogg?

Åh, förresten. Jag antar att du scannar igenom en massa beautybloggar, både svenska och internationella. Har du några tips? Behöver inspiration!

Jag med! Hit me! Jag kollar igenom en hel del men tycker mig få mest inspiration från tidningar och böcker. Jag kollar gärna tidningen Nylons sidor, självklart Style.com och alla de andra stora tidningarnas sidor. Men tips på bra skönhetsbloggar mottages tacksamt.
Och “ny produkt”-inlägg och “så här ser jag ut i nya läppstiftet” i all ära, men tipsa mig gärna om andra typer av skönhetsbloggar (också).
No offense.

Caroline Hainer
 1. kajsa writes

  intothegloss.com!

 2. Mirjam writes

  lisaeldridge.com

 3. Darling writes

  bättre sent än aldrig :) Jag säger min egen blogg http://www.finslipad.blogspot.com

 4. Två frågor på jakt efter svar - Fifty Scents | Rodeo Magazine writes

  [...] tack själv! Här är en tidigare runda av en variation på din fråga. Tidningar som Allure och bloggen på Glamour [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net