Skönhet

Bonus!

Köp en MJ-doft på Eleven och få en väska på köpet. Pretty sweet.

Caroline Hainer
  1. maja writes

    Har varit så lockad att beställa Marc Jacobs Rain Splash, står i begrepp att byta parfym nämligen och har hört mycket gott. Men! Man vill ju lukta på den först. Sniffa och känna efter. Vet du om det finns någonstans där man kan beställa parfymprover på nätet? Alla bor ju inte i Stockholm och kan promenixa ner till NK precis…

  2. Cajsa Warg writes

    Du kan beställa exklusiva parfymprover från theperfumedcourt.com!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net