Skönhet

Breaking news!

1. Doftskvaller: Jag såg Adrien Brody på Arlanda och sen på flyget till New York. Han flög lätt, hade nästan inget bagage. Förutom en kasse från Byredo. Vilken doft valde han? Ska man gissa på Pulp? Alltså, man vill ju veta!

2. Hur mycket vill man inte testa Gariella? Nyaste doften från Tocca är tillägnad den obegripligt fulländade Grace Kelly. Att det är en romantisk och lätt blomdoft kan man ju tänka sig, allt annat vore otänkbart och fel. I hjärtat ska vi hitta lilja, tydligen. Med tanke på vilka fantastiska dofter Tocca gett världen tidigare så är jag sjukt spänd på denna…som antagligen aldrig kommer att komma till Sverige (om inte Mrs. H tar in?) men ändå.

Annars vet vi for a fact att Furste Rainer specialbeställde Fleurissimo från Creed till Kelly som en present på deras bröllopsdag. Aaaaah…

Caroline Hainer
  1. Anna writes

    alltså den där guerlain foundation-compacten du skrev om tidigare, blir så himla nyfiken! Vet du när/var den kommer finnas? Eller den kanske redan finns? Har för mig att du skrev att du “penslade” på den, eller att du använde en borste iallafall, men den ser liksom… Hård (?) ut, om du vet vad jag menar? Vilken borste använde du?

  2. Caroline Hainer writes

    Guerlains Lingerie de Peau borde verkligen vara ute nu! Den har två fack, en för foundation och en för concealer. Jag kör allt med pensel. Jag fattar vad du menar att den ser hård ut. Den är inte flytande, men går utmärkt att pensla på, då har man också mer kontroll över den. För även om den är vackert naturlig så får man se upp så att den inte täcker för mycket/kakar runt partier som till exempel runt näsan. (Detta undviker man förstås med att blanda lite moisture eller olja). Den är dryg, och tjockare än vad man tror. Hoppas du kan prova lite på käklinjen innan du köper, för att se om den är för dig?

  3. sara writes

    inte så grace kellyaktigt men.. vet du någon doft med kardemumma i sig? jag vill inte dofta som en bulle, men det vore fint med en liten hint av den kryddan. Underbar blogg! Du har så vackert språk.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net