Just browsing

Måste fråga om du vet något medel som funkar om man vill ha kraftigare ögonbryn? det finns ju en hel del för ögonfransar som verkar vara bra, men har du något tips för överplockade bryn?

Överplockade bryn is a bummer, men de brukar ju växa ut snabbt. I alla fall på mig. Det bästa du kan göra under tiden är att skaffa en riktigt bra ögonbrynspenna.
1. Den bör vara minst en nyans ljusare än dina bryn. Aldrig, aldrig svart hur mörka dina brows än är.
2. Fyll i där du saknar hår snarare än att du formar brynen med pennan. Tänk på pennan som en skugga snarare än ett substitut.
3. Sudda. Har din penna ingen liten borste så ta en gammal mascaraborste eller i allra värsta fall en tandborste. Skugga, som sagt.

För ögonbrynsväxarmedel är svårt. Mandelolja ska ju ha en viss stimulerande effekt men jag är skeptisk. Tyvärr. Som alltid.

Foto startsidan: All Over Press

Caroline Hainer
 1. Erica writes

  ingen aning om den här fungerar men kanske värt ett försök? http://www.talika.com/P_10071_eyebrow-lipocils.html

 2. amanda writes

  den här finns ju! har hört att den ska fungera: http://eleven.se/revitabrow-10080.html
  men googla lite recensioner för säkerhets skull, 1000 pix är ju ganska mycket.

 3. iman writes

  Men om man har svarta ögonbryn som mina, inte svart då heller?

 4. Caroline Hainer writes

  Nej, helst inte. Där gör man ju som man vill förstås men jag råder dig att prova med en ljusare skugga. Några nyanser ljusare, en brun. Annars kan du får lite av en bushbaby-look. Ljusare skugga ser naturligare och bättre ut och formar brynet snarare än “skapar” det. (Jag har svarta ögonbryn).

 5. Ingrid writes

  Har du tips på något bra märke/penna? Jag har också svarta bryn

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net