KomplementMin beau har Grey Flannel till vardags. När jag har Balenciagas parfym Paris, som ju också är väldigt violig, känns det som om vi har parfymernas motsvarighet till matchande träningsoveraller på oss.
På ett bra sätt då.

Ska vi göra en lista med andra bra, matchande his’n hers-parfymer?

Caroline Hainer
 1. Moa writes

  åh min papi har Grey Flannel,älskar den!brukade sova i hans skjortor när jag bodde hemma för dom luktade så gott.

 2. Spicey writes

  Yes, den är underbar. Har som sagt just börjat använda den igen!

  Jag gillar även Samba Sun for Men. Måste vara “Sun”-varianten dock. :D

 3. Jenny writes

  Ja! Matchande parfymer. Jag vill vara orientalisk och mystisk, vad ska jag och min bättre hälft spruta på oss? Fantastisk idé.

 4. alina writes

  Nu var det längesen jag luktade på den, men Habit Rouge ska väl vara den “manliga” Shalimar?
  Så att de skulle ju funka utmärkt som matchande parfymer!

 5. Pojkfröken writes

  Som “manlig” oriental skulle jag föredra JHL från Aramis framför Habit Rouge (som ger mig huvudvärk)! Fantastisk kryddig och mystisk liten sak!

 6. En tid för hjältar - Fifty Scents | Rodeo Magazine writes

  [...] du och jag, nu när sommaren lurar runt hörnet, och jag har visst lovat att skriva om his’n hers-parfymer också men det var innan jag nåddes av dessa fantastiska nyheter: det finns ett The [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net